dagens outfit


Dagens outfit:
#
Jacka (ESKIMO) från Puppia/Hundskafferiet
#
 
Overall (Melody) från Camon/Huveröds
#
rosett från MyOne


bättre bild på overallen*


Chihuahuatrenden

Många skyller "chihuahuatrenden" på Paris Hilton, men visste du att Marilyn Monroe hade en liten chihuahua redan år 1948! Det kallar jag trendsättare ;)


MM med sin chihuahua*

Men roligt nog, så har Paris Hilton döpt en av sina många vovvar (en pomeranian) efter Marilyn Monroe.


Paris Hilton med sin pomtik Marilyn Monroe*

på posten

Igår kom ett paket med en tröja till Kingen som jag köpt på Tradera. Det är en hoodie som heter Mignon, och som kommer från Puppias höst/vinter 2005 luxury-kollektionen.

Jag har länge velat ha kläder från Puppias tidigare kollektioner, men de har varit svåra att få tag på. Så jag blev mkt glad när jag hittade denna på Tradera, och den är i nyskick! :)




SNÖ!!

SNÖ!! Det är massa snö överallt, och det kommer mer hela tiden. När man väll lyckats skotta en gång i snön så snöar den igen igen efter en halvtimme. Men nu har man iallafall en anledning till att ligga i soffan och se på tv ;) Man bli även lite påhittig och kommer på nya sätt att aktivera hundarna inomhus. Gömma godis i huset som de sedan får leta upp. Lägga godis under plastburkar som de får klura ut hur de ska få ur. mm. Hur tillbringar ni snöiga dagar som denna?  

tradera

Tänkte åter igen tipsa om Tradera och tänkte lägga ut de annonser på
hundprodukter som jag tycker verkar intressant,
allt för att kanske just du ska göra ett bra fynd :)



bärväska i kamo från
Puppia
just nu
300:-


liten t-shirt från
Puppia
nu
1:-


sportigt linne till liten hund från
Puppia
nu
2:-


rosa sele i M från
Puppia
nu
100:-


overall (26cm) från
Juicy Couture
nu
199:-


overall (29cm) från
Juicy Couture
nu
199:-


overall (26cm) från
Juicy Couture
nu
199:-


fodrad vindjacka (29cm) från
Ed Hardy
nu
199:-


söt rosa jacka (27cm)
nu 69:-


tikskydd från Puppy Angel
nu
39:-

Är du intresserade av några av dessa plagg/varor är det bara att gå in på Tradera
Där kan dessa produkter även finnas i andra storlekar eller färger :)

Jag väljer oftast bara ut kläder och liknamde av lite finare märken för att ni skall kunna fynda.
Självklart finns det massor utav andra märken där!



glad alla hjärtans dag <3

valentine
önskar Jimmie och Kingeling alla läsare! <3


"cocker"-öron

Idag har jag klippt "cocker"-öron på Kingen. Fick ingen bra bild på det dock, får försöka ta en bättre bild på det imorgon. Annars har vi tränat freestyle på våran plogade gårdsplan, promenerat i skogen och slappat i soffan :)

                       bilder tagna med dålig kamera-telefon^^
                                

Puppias vår- och sommarkollektion

Jag måste säga att jag är besviken på Puppias vår- och sommarkollektion.
Nästan inga nya kläder, och inga kläder för större vovvar..

*bilden är länk*

Puppia har iallafall några nya selar i kollektionen.
Denna S & S-harness är jag helt förälskad i och den kommer
jag köpa såfort den kommer ut i butik (den gröna såklart) ;)

såå sött med små äpplen på :)

 
Dessa var också fina^^


äntligen!

Donnas löp börjar äntligen gå över, och idag gick jag på promenad med både Kingen och Donna samtidigt :) Jätte skönt! (jag är lat och slipper gå dubbelt så många promenader*) Kingen kan slappna av ute och inte bara springa runt som en galning och kissa överallt.. Fast jag väntar lite med att lämna dem tillsammans utan uppsyn då hon fortfarande luktar liite gott enligt Kingen ;)

Donna :)

Kingen i skolan :)

Äntligen har jag blivit frisk :) och idag var det vovvedag i skolan igen! Kan inte bli bättre ;)
Kingen tyckte det var roligt att komma till skolan, som vanligt. Och att ligga på bänken medans jag la bandage på honom tycks han ha vants dig vid nu, han somnade nämligen (hihi). Men självklart är det roligast att springa ute och leka med kompisarna på rasterna ;) 

Kingen med bandage^^

Enya, Kingen, Diva, Chessie och Glittra :)
Bilder från dagen-
   
   


fortfarande ingen sommar

Idag mår jag lite bättre, så jag trotsade snön och gick ut i skogen med Kingen. Som tur var hade vilda djur gjort en stig så man visste vart man skulle gå för att inte ramla ner i något hål. Hemma runt huset kan inte Kingen koncentrera sig på något annat än Donnas löp, men i skogen kunde han släppa det.. för att istället bara koncentrera sig på lukten av rådjur och annat vilt..^^ Men på dagens andra promenad hade jag lärt mig av mina misstag och tog med mig mitt vapen.. Köttbullar! och oj vad Kingen plötsligt blev duktig på inkallning ;)







sjuk

Både igår och idag har jag varit hemma från skolan.. Sjuk.. Så tyvärr kunde vi inte vara med på dagens frilufsdag :( Även om Kingen hade tyckt det varit roligt att träffa alla kompisarna tror jag nog att den långa promenaden hade varit lite väl mkt för honom. Här hemma finns det nu så mkt snö att en skogspromenad är omöjlig. Kingen bara försvinner bland snödrivor eller ramlar ner i snötäckta hål. Men så om tur är finns det gott om plogade vägar :)

Det är så tråkigt när det är såhär mkt snö. All snö bara fastar i Kingens päls.. Och Hurtta-overallen är jag så trött på att jag vill bränna upp den. Inte för att den inte är praktisk, för det är den verkligen. Utan för att den är så hiiiimla tråkig, jämnfört med alla de snygga (men liite mindre praktiska) jackorna från Puppia och Puppy Angel. Tur att jag iallafall kan byta halsband varje dag ;) Detta får mig minst sagt att längta tills sommaren! Då går det visserligen inte heller att använda de snygga jackorna, men de olika t-shirtsen, linnerna och för att inte tala om mina (Kingens*) älskade puppia-selar :D

Denna bild representerar bra vad vi gjort dessa dagar: Slappat i soffan och tittat på tv. Fast jag kan inte titta på mitt favoritprogram Djurpolisen på Animal Planet, för Kingen brukar alltid börja skälla när hundar skäller på tvn. Gör era hundar också detta??


I'TS ME OR THE DOG

Jag har ikväll sett det första avsnittet av det nya I'ts me or the dog med den fantastiska Victoria Stillwell! Det går från och med idag på onsdagar kl: 22.00 på 3an. Jag har tidigare berättad hur mkt jag tycker om Stillwell. Bland alla de "hårda" hundtränare som finns idag, som tycks ha samma syn på hundträning som vi hade för 10år sedan, är Victoria Stillwell en frisk fläkt med sina mjuka metoder! Tummen up!


 

i skolan

Idag var det dags för Kingen att följa med till skolan igen. Alltid lika kul tycker Kingen. Dock att sitta tyst medans husse och hans klasskamrater har prov är tydligen inte så kul ;)

Bilder från dagen:






 












- vänta på mig!

Puppy Angel

Puppy Angels vårkatalog har äntligen kommit ut!
http://www.puppyangel.com/web_catalog.asp 

Om du beställer något från katalogen innan den 14 Februari får du
10% rabatt av din beställning hos Posh Pooches :)

lite smått & gott från kollektionen:

om din lilla vovve är en ängel så passar den underbara mysoverall :)


mycket prickit i vårkollektionen :)


festklädd i slips?


ledig

Idag var jag ledig från praktiken, så jag har varit hemma med hundarna hela dagen. Det har blivit många promenader, eftersom Kingen inte kan gå tsm med Donna som löper. Inte så roligt när det är maaaaassa snö överallt. Mellan promenaderna har jag och Kingen slappat framför tvn, medans Donna har legat och sovit uppe i pappas säng ;)

Imorgon ska Kingen med till skolan igen. Och på fredag ska vi ha frilufsdag och gå på låångpromenad, som vi gjorde förra året. Dock får jag se vem av vovvarna jag tar med mig. Om Donnas löp börjar avta kanske jag tar med henne istället, för en promenad på flera timmar kanske blir lite för mkt för Kingen när det är såhär kallt. Jaja, får se hur det blir.

Här syns hur fin Kingens päls blev efter K9-produkterna:

RSS 2.0