Idag

Idag har det varit jätte fint väder så det har blivit ännu en träningsdag :) Freestyle-, spår- och klickerträning med Kingen och Donna, och lite klickerträning med Deava.. Jag tog också med mig Kingen och Deava in till Bollebygds centrum för lite miljöträning med Deava. Anledningen till att jag tog med Kingen också är att han är så lugn och van vid sånna situationer att hans närvaro ger en lugnande effekt på Deava. Donna å andra sidan kan vara lite nervös och skulle kanske även stressa upp Deava, därför fick hon stanna hemma..
Deava var jätte duktig och gick fint brevid Kingens sida :) När det körde förbi en stor lastbil blev hon lite rädd, men eftersom Kingen bara gick helt oberörd så förstod hon att det inte var farligt och efter hon tittat på den följde hon glatt efter oss igen
:) bra att jag har Kingen ;)
deava - bollebygd
Deava inne i centrum :)
kingeling <3 ^^
Kingeling :)
Deava - bebis ^^
Deava :)
Deava och Donna <33 ^^
Deava och Donna :)

Hoppas att ni har haft en bra dag^^
xoxo


Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

Men vad perfekt ha Kingen som kan lugna Deava och visa det inte var ngt vara rädd för!! trygg klippa luta sig mot... Båda är jättefina!! kul de har nytta av varandra oxå!

2009-07-17 @ 23:51:59
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: B I G C I T Y D R E A M S

attans vilka söta små djur! :D vad är de för raser? ^^



huhu btw, vill du vara en sötnöt & rösta på mig som veckansblogg? http://celinegustafsson.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-rosta-pa.html#comment jag är nr 2! :*****

2009-07-18 @ 02:13:16
URL: http://bigcitydreams.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

ja, attans alltså! Men det är ju så roligt att spela. Idag har vi massor av regn här, så trist! Hoppas att ni har bättre väder. Va kul att ni har tränat massor, ska vi också göra i veckan tänkte jag. Har varit fulllt upp med massor av annat nu ju! Hoppas ni får en underbar helg iaf :)

2009-07-18 @ 11:57:13
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Simone & Nellie

Gud vad stor deava har blivit ! :O

2009-07-19 @ 23:05:25
URL: http://everlastinglove.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0