Worlds Ugliest Dog

Alla känner vi väll till den numera bortgågna Sam, världens fulaste hund. Nu har det under årens gång kommit flera nya hundar som vunnit denna konstiga utmärkelse.

Visst är det roligt (eller så blir man äcklad av) att se dessa hemskt fula hundar som t.o.m. ibland är så fula att de blir söta.
Självklart ska även dessa mindre vackra vovvar få ha en egen utställning.
På tävlingarna bedöms hundarna enbart efter sin hemska utseende, desto förre ben de har desto mer poäng får de. Att tungan hänger utanför munnen pga tandbortfall är också önskvärt..
Eftersom ägaren till Världens Fulaste Hund både får extremt mycket pengar och berömelse, avlas det nu på dessa hemska missbildade stackars hundar i USA. Hundar som är blinda med underbett och inga tänder korsas med hundar med hudproblem och utstående ögon, allt för att få fram dessa hemska missfoster!..
En avel som i Sverige skulle vara absolut olaglig!

Så tänk er för nästa gång ni sitter och skrattar åt dessa hundar........ :`(

sam
Sam..

:(
:´(

1
Denna hund är en av de senaste Fulaste Hund-vinnarna..

Kommentarer
Postat av: Elin

Förlåt..men jag skrattade..den sista bilden på hund har jag aldrig sett förrut.. Men ja, jag håller med dig,fulsöta :)Må gott

2009-04-29 @ 19:55:24
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: sofia och vovvarna!

NEJ fy fan! jag blir så FRUKTANSVÄRT förbannad! HUR kan människor försöka AVLA fram en missbildad hund som helt uppenbart inte kommer må speciellt bra?! det är äkta djurplågare, och borde spärras in för gott!

Det sorgliga är att detta finns i sverige med, dock inte att få fram den FULASTE hunden, utan det finns bland annat så kallade teacup uppfödare i sverige, som föder upp så små hundar att dessa knappt kan gå pga höft defekter, och INGEN gör något!

Tycker inte man ska få föda upp hundar om man inte vet vad man sysslar med, och för "skojs" skull, utan man föder väl upp en speciell ras just för att FRÄMJA rasen, och förbättra rasens hälsa osv?Ja, man känner sig så jäkla hjälplös bara :(

2009-04-29 @ 21:42:39
URL: http://thulasana.blogg.se/
Postat av: LINA

Usch, va hemskt :(

2009-05-01 @ 16:55:27
URL: http://carolinefrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0