tävling

Idag var det som sagt freestyletävling. Det var en kvaltävling där de 3bästa går vidare till Agria Freestyle Cup som äger rum i Sthlm på HUND09. Jag och Kingen blev placerade 5a, vilket jag är nöjd med med tanke på att det var våran första riktiga klass 1-tävling :) Kingen kom snabbt på ute på banan att jag inte hade något godis i händerna, så då var det lite intressantare det som var runt om. Men ändå lyckades jag få honom igenom programet och han tyckte att det var roligt, vilket såklart är det viktigaste :) jag kan trösta mig med att även om vi varit på topp, så hade vi ändå inte placerats oss högre då de som var placerade över oss var så himla duktiga, och det är så roligt att se ekipage där hunden verkligen vill jobba för sin ägare :) Det känns ju lite tråkigt att Kingen nu inte får följa med mig upp till Sthlm i November, då jag ändå ska dit och kolla, men men.. Nu blir det bara att träna mera inför de kommande tävlingarna, och förhoppningsvis blir det freestyletävling på MyDog, där jag även har tänkt att debutera med Donna :)


Kingen blev kär i en tik det första han gjorde när han kom innanför dörren :P så henne satt han och flirtade med under tävlingen, men hans känslor verkade inte vara besvarade ;)


duktiga ekipaget Linn och sheltien Ella blev placerade 2a och går vidare till Sthlm :) grattis!

Kommentarer
Postat av: Fiona, Maxi & Tindra

Grattis till femte platsen, iaf! Inte alls dåligt ju!



Ni hinner säkert bli ännu duktigare tills nästa tävling :)



Kramar

2009-11-02 @ 15:50:09
URL: http://spoilme.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

2009-11-02 @ 16:37:58
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Grattis, bra jobbat! Vad snygg han är i selen och kopplet, konstigt att tiken han flörtade med inte gav någon respons, så snygg som han är. :)

2009-11-02 @ 16:40:12
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Anna & Kompis

Tack för kommentar i bloggen: Ja, en amris som inte vill ha mat är en sjuk amris... :D Det är på ett sätt skönt att ha ett så tydligt tecken på att något är fel, men samtidigt blir man ju superorolig när matmonstret ;) inte vill ha.

2009-11-02 @ 22:37:44
URL: http://kompismedflock.blogg.se/
Postat av: Patricia & Duke

Grattis, en 5e placering är ju jätte bra! Häftiga saker du har lärt honom :)!

2009-11-03 @ 09:10:04
URL: http://dukesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0