en varm ugn eller en varm bil, samma sak

Jag tänkte bara påminna alla hundägare om att INTE lämna sina
hundar instängda i bilen nu när sommarvärmen kommer!

De flesta vet ju om att det blir olidligt varmt inne i en avstängd bil på varma sommardagar, men trots detta så ser man alltför ofta instängda hundar i bilar under sommaren. Om man måste lämna hunden i buren tänk på att: ställa bilen i skuggan (men tänk på att solen flytta sig), att hunden skall ha tillgång till vatten, ha öppet fönstren och helst ha en bur så bakluckan kan stå öppen. Men helst ska man inte lämna hunden i bilen över huvud taget! Tänk på att det också finns en risk att hunden bli kidnappad!


Kommentarer
Postat av: Patricia & Elwiz

Det är så hemskt o se att folk lämnar sina hundar i bilen så. Vi lämnar alltid Elwiz hemma när vi skall handla, men i början fick vi ta med han o lämna honom i bilen för han var inte trygg hemma och skällde som en dåre, men var knäpptyst i bilen, men då var temperaturen under 10 grader + skugga och fönster öppna.

När vi var på naturens dag var det sol och rätt varmt, då stod en bil mitt i solen med över 5 chihuahuor lösa i bilen och endast 1 cm glipa på fönstret, måste ha varit skitvarmt för dom. När vi kom tillbaka från tipsrundan 1½ timme senare var dom fortfarande kvar och skällde som galningar varje gång nån gick förbi. Vi gick förbi lite senare igen men då var dom borta, annars hade ja ringt polisen.

2010-05-24 @ 13:02:24
URL: http://elwizdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0