var är Kingen!?

Ikväll på kvällspromenaden blev jag jätte rädd. Jag fick ett sms som jag läste och när jag tittade upp igen så såg jag bara Donna och Deava, var är Kingen!? Jag försökte se mig omkring efter honom i mörkret men ingen Kingen syntes till. Tankarna började komma om hur han springer efter ett rådjur i skogen och kommer bort och blir skadad och..... Jag står och ropar: KINGEN! Kingen kom! Nu går vi hem! Kingen! Kingeling! BÄBIS! KOM! Precis när jag tänkte gå hem och lämna Donna och Deava och hämta en ficklampa hör jag hur det prasslar i några buskar, och ut kommer en smaskandes Kingen munnen full med gud vet vad..

..herregud vad jag älskar den lilla skiten^^
:)

Kommentarer
Postat av: linaa

Men Kingen då man får inte skrämmas så där;)



SV: jadu.. kändisdjungeln... haha helt värdelöst. att dem ens lägger ut pengar på skiten.



Hoppas ni får en bra dag!!!

2009-09-18 @ 10:45:33
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: marie och spencer

Usch vad sånt är läskigt! Man hinner tänka så mycket på den korta tid dom är utom synhåll :s

2009-09-18 @ 15:58:37
URL: http://naken.blogg.se/
Postat av: Kattis och Sam

Fy vad läskigt det är när hundarna försvinner. Jag blev också av med hunden ett tag igår :S Man får ju panik alltså! Va ner sent igår kväll för att slänga soporna, tog med sam för sista kvälls kissningen. Går inte i sophuset och drar igen dörren sen släpper jag kopplet för att vika ihop en stor kartong. När jag är klar och ska ta kopplet igen är hunden borta!? Dörren till huset hade glidit upp och precis utanför går en stor bilväg. PAAANIIK! Men tredje gången gillt som man brukar säga, Sam kom skuttandes med kopplet släpandes efter sig på tredje inkallningen :)



KLART DET SKA FIKAS Å SHOPPAS!!! Måste bara invänta nästa lön :P Hihi



kramkram!

2009-09-18 @ 17:14:18
URL: http://etthund.webblogg.se/
Postat av: Ira å Mio

hahaha ja typiskt våra hundasr, hittar de ngt mumsigt så är de totalt döva och skiter i våra rop..smask smask smask.. ropa på du matte/husse jag tänker inte komma, det här är ju så kalasgott..smask smask.. :-) trevlig helg

2009-09-18 @ 21:38:50
URL: http://luckyprince.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0