Idag

Idag åkte vi först till Blåstjärnans djursjukhus i Göteborg för vaccination. Kingen var jätte duktig och sa inte ett pip när han fick sprutan :D
1 blå*
Efter besöket på djursjukhuset, tog vi spårvagnen till Slottsskogen. På sårvagnen träffade vi en trevlig tjej med en liten chihuahua som hette Sissi, hon och Kingen tycktes fatta tycke för varandra ;)
2 spårvagn
I slottsskogen tyckte Kingen att flamingosarna var roligst att titta på, de var tydligen t.o.m roligare än alla hundar som ville hälsa ;)
3 slottsskogen
Sedan gick vi till hundbutiken Hundskafferiet. Detta var våran första gång där, men de hade ett sådant bra utbud av diverse hundartiklar, och personalen var så trevlig och hjälpsam, att vi kommer absolut att komma dit igen. Besöket slutade med....... ;) Förutom butiken som ligger på Olivedalsgatan 2 i Göteborg, har de även en webbutik: http://www.hundskafferiet.se/
4 hundskafferiet
Lite bilder tagna inne i butiken.. 
5 kingen i butik

6

selar mm

7

8

kakor ;)
Efter shoppingen tog vi en vatten-paus :)
vatten-paus
Medans vi satt och väntade på min pappa, så kom det fram en trevlig kvinna som bjöd Kingen på levergodis. Han hatar vanligtvis levergodis, men tydligen så gillade han dessa ;) Idag blev inte Kingen kallad för pudel en enda gång! Men däremot frågade en man om han var en schnauzer x)
väntar på bil, hem

Kommentarer
Postat av: Danielle

åhhh jag vill åka till göteborg :)

2009-06-15 @ 19:56:44
URL: http://pompom.blogg.se/
Postat av: linaaa

snygg kingen=)

2009-06-16 @ 18:02:14
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0